SwedenGamersTV

Tja mitt namn är Niklas, född 1991 och har en liten underbar grabb som heter William. Teknik / Gaming har varit mitt största intresse så länge jag har vandrat på denna jord. Jag är väldigt jordnära, öppen som person och tänker framåt med många bollar i luften. Privat livet är det bara familjen som gäller.

Varför började jag med streaming? Det har alltid varit en dröm att få jobba med teknik/streaming, när man brinner för något så är det  så enkelt att kämpa mot det man vill och det ända du måste ha i huvudet är att du måste tro på dig själv samt våga satsa. Det är inte bara sitta ner och tro att man har ett jobb eller att bli rik på de, det tar tid och du måste ha en plan.

Vad är ditt mål med streamingen? Att lyckas, att kunna ha detta som ett arbete och kunna bevisa andra att man kan om man vill. 

Vad för spel kör du? Jag är en väldigt varierande person, så jag kör alla möjliga spel men det jag kör mest av är CS:GO, Fortnite, Pubg och wow. Tycker man ska spela det man tycker är kul.

Viktigaste för dig inom streaming? Va dig själv, nya idéer, kreativ, inbjudande, våga ha regler och viktigaste för mig HUMOR.

 

Spel jag spelar

Min film

Swedengamer's casinon

Swedengamer's merchandsie kommer inom kort..