Hur köper man skins i Fortnite?

Fortnite erbjuder en massa roliga funktioner som bidrar till helhetsupplevelsen av spelet. Förutom det mest självklara – att bygga och försöka eliminera sina fienden – har du också möjlighet att ändra utseendet hos din karaktär via så kallade skins. Vi tänkte därför berätta mer om hur du gör för att köpa skins i Fortnite samt hur du kan få skins gratis.

 

Vad är skins?

Innan vi berättar mer om hur du gör för att tillgå nya skins, tänkte vi börja med att reda ut för vad skins egentligen är. I korta drag är det kosmetiska produkter som gör att du kan ändra utseendet på din Fortnite-karaktär.

I de allra flesta fall innefattar skins olika kläder och accessoarer såsom ryggsäckar. Det kan däremot också handla om olika glidflygare, yxor och danssteg.  

 

Så köper du nya skins i Fortnite

Ett av de allra enklaste sätten att få tag i skins är genom att köpa dem. För att göra detta måste du navigera till spelets butik, som kallas för ”Item Shop”, i vilken du kan köpa skins. Köpen görs med Fortnites egen valuta, V-Bucks.

För att tillgå V-Bucks krävs det att du sätter in riktiga pengar, alternativt att någon annan spelare skänker sina V-Bucks åt dig. 1000 V-Bucks brukar kosta ungefär 130 svenska kronor.

För att köpa skina navigerar du alltså till Fortnites Item Shop, där du kan navigera mellan de olika alternativen som finns tillgängliga. När du väl har hittat ett skin som du gillar och vill köpa, klickar du helt enkelt på köp-knappen.

I vissa fall kan det vara så att skins endast finns tillgängliga i så kallade Battle Passes. Likt skinsen så måste ett Battle Pass köpas för riktiga pengar. När du väl har gjort detta så kan du däremot genomföra olika uppdrag och belönas med kostnadsfria skins.

 

Så kan du tillgå kostnadsfria skins

Om du inte vill köpa nya kläder till din karaktär, kan du i vissa fall tillgå dem helt kostnadsfritt. Vi har tidigare nämnt ett av dem alternativen – att någon annan spelare skänker sina V-Bucks eller köper skins åt dig.

Ytterligare ett alternativ är, som tidigare nämnts, att köpa ett Battle Pass och lösa de olika uppdragen som finns tillgängliga. Även detta förutsätter däremot att du måste spendera riktiga pengar.

Sist men inte minst så kan du såklart nöja dig med de skins som finns tillgängliga som standard. Det finns nämligen kostnadsfria utstyrslar som är helt gratis att använda.

 

Avslutningsvis

Vi hoppas att du nu har bättre koll på vad skins är, hur du går tillväga för att köpa dem samt hur du kan tillgå dem helt kostnadsfritt. Om du vill lära dig mer om detta populära spel, kan du med fördel kika in våra tidigare artiklar inom ämnet: