Allt du behöver veta om Fortnite chapter 2 season 2

Nyligen lanserades den nya säsongen av Fortnite. Och som vi väntat. I denna artikel tänkte vi därför redogöra för allt du behöver veta om chapter 2 season 2 i Fortnite. Spänn fast säkerhetsbältet så kör vi!

När lanserades chapter 2?

Som du kanske är medveten om var den första säsongen av säsong 2 den längsta någonsin. Det var därför många som frågade sig ”när kommer chapter 2 season 2?”. Efter mycket om och men fick vi tillslut ett datum för lansering – den 20 februari 2020.

Med tanke på att föregående säsong förändrade allt, hade efterföljaren mycket att leva upp till. Hur skulle chapter 2 kunna trumfa den tidigare säsongens nya karta och nya föremål, för att bara nämna några av uppdateringarna?

 

Nyheter i chapter 2 season 2

Den nya säsongen innehåller inte allt för många förändringar på kartan. Det finns däremot en del nya landmärken och intressanta platser. En av dem är Aspres Ski, vilket är en riktig party-lada som återfinns i närheten av Misty Meadows.

Utanför Slurpy Swamps kust finns också en oljerigg, en yacht samt en underjordisk grotta som är fylld med hajar.

Nya skins

Förutom den intressanta uppfräschningen av mappen, innehåller den nya säsongen en hel del nya skins. Om du tagit dig tiden att kolla på ovanstående trailer, har du troligtvis märkt att season 2 är lite James Bond-inspirerad.

Man kan helt enkelt inte låta bli att tänka på hemliga agenter. En känsla som även förstärks när man kollar på de nya skinsen, vilka syns i Battle Pass trailern:

 

Övriga nyheter

Ytterligare en intressant nyhet är att du kan välja att bilda lag med två olika hemliga agenter – Ghost eller Shadow – och genomföra hemliga uppdrag. Ja, du kanske förstår varför vi gör liknelser med James Bond.

I season 2 är även kartan fylld med nyckelkort, vilka ger dig tillgång till hemliga loot-fyllda områden. Numera kan du även gömma dig i telefonkiosker.

Avslutningsvis

Där har du det – allt du behöver veta om chapter 2 season 2 i Fortnite. Om du vill lära dig mer om detta populära spel, kan du med fördel kika in våra tidigare artiklar inom ämnet: