Fortnite building binds

Vi har i en tidigare artikel delat med oss av Fortnite building tips. Med andra ord hjälpsamma byggtips som förbättrar dina färdigheter. I denna artikel tänkte vi fortsätta på detta spår och berätta mer om praktiska Fortnite building binds som gör att du kan bygga ännu effektivare!

 

Vikten av optimerade binds

 

Som du med största sannolikhet är medveten om är byggandet en grundsten för att bemästra Fortnite. Att kunna bygga snabbt under press är ännu viktigare, samtidigt som de flesta av oss inte fanatiska över standardkontrollerna, vilka vi berättar mer om i vår tidigare artikel Fortnite controls.

 

Tur nog är det möjligt att ändra standardkontrollerna och välja egna kontroller. Så kallade binds. Pratar man om de kommandon som rör byggandet brukar de (inte helt otippat) benämnas som building binds.

 

Building rebind tips

 

Vilka kommandon som man känner sig bekväm med är onekligen högst individuellt. Vissa trivs bra med standardinställningarna, men personligen tycker vi att det fungerar bättre att byta ut de mest använda byggkommandona.

 

För väggar, ramper och plattformar har vi fastnat för följande kontroller:

  • Byggalternativ 1 (vägg): Q eller E
  • Byggalternativ 2 (plattformar): F eller V
  • Byggalternativ 3 (ramper): F eller V

Ett annat alternativ är att använda följande kontroller:

  • Byggalternativ 1 (vägg): Z
  • Byggalternativ 2 (plattformar): X
  • Byggalternativ 3 (ramper): C

Trots att dessa ligger väldigt nära till hands kan de vara fysiskt ansträngande att trycka på eftersom du använder WASD samtidigt. Kommer du däremot underfund med detta kan ZXC vara ett bra alternativ.

 

Sist men inte minst kan du även använda musens sidoknappar för att optimera dina building binds. Förutsatt att du använder en sådan mus vill säga. I sådant fall har vi fastnat för följande kontroller:

  • Byggalternativ 1 (vägg): Sidoknapp 4
  • Byggalternativ 2 (plattformar): Sidoknapp 2
  • Byggalternativ 3 (ramper): Sidoknapp 3  

Att använda musens sidoknappar kan för den ovane kännas konstigt till en början, men efter ett tag kommer du garanterat att vänja dig. Ifall du lär dig att hantera dessa kontroller är de utan tvekan de allra effektivaste building bindsen.

 

Avslutningsvis

Där har du det – våra absolut bästa building binds i Fortnite. Vi hoppas att du åtminstone prövar dem för att se ifall de snabbar upp ditt byggande. Vilka är dina favorit binds?