Så skapar du det bästa laget i Apex Legends

I en serie av tidigare artiklar har vi redogjort för de egenskaper som nuvarande Apex Legends karaktärer besitter, d.v.s. Watsson, Octane, Pathfinder, Gibraltar, Mirage, Lifeline, Bloodhound, Wraith och Caustic. Men vilka heroes ska man egentligen kombinera för att skapa det bästa laget? Vi ger dig svaret!

Apex Legends – ett lagspel  

Som du säkerligen är medveten om spelar man i Apex Legends i lag om tre stycken. För att lyckas i detta spel gäller det således att samarbeta med dina lagkamrater men framförallt att sätta ihop ett vinnande lag.

Med nuvarande antal karaktärer innebär det att det finns hela femtiosex stycken möjliga sätt att utforma sitt lag. Men vilka kombinationer passar egentligen bäst om man vill skapa det allra bästa laget i detta gastkramande spel?

5 vinnande laguppställningar i Apex Legends

Nedan hittar du fem förslag på vinnande laguppställningar:

Caustic, Bangalore och Bloodhound

Om du har läst våra tidigare artiklar om dessa karaktärer, är du troligtvis medveten om att Caustic och Bangalore har spännande egenskaper som försämrar sikten för motståndarna. Genom att dra nytta av Caustics Gas Canisters och Bangalores Smoke Launcher, blir det minst sagt svårt för motståndarna att hålla koll på vad dem håller på med.

Kombinerar du dessutom ovanstående egenskaper med Bloodhounds möjlighet att belysa motståndare genom rök och Caustics förmåga att se igenom sin egen rök, blir det ett livsfarligt team.

Gibraltar, Bangalore och Caustic

Denna sammansättning skiljer sig inte allt för mycket från ovanstående. Även här återfinns såväl Bangalore som Caustic, men dock av andra anledningar. Genom att kombinera Bangalore och Gibraltars möjligheter att genomföra air-strike attacker får du ett kraftfullt lag som både kan attackera fienden eller också hålla dem borta, parallellt som Caustic kan vara en mer taktisk tillgång.

Caustic, Wraith och Pathfinder

Att kombinera ovanstående karaktärer kanske inte är ett självklart val. Här kan du däremot dra nytta av Pathfinder och Wraiths möjligheter att färdas över långa avstånd snabbt. Använd dessa på rätt sätt och ni kan överraska, eliminera och fly från fienden lika snabbt som ni kom dit.

Lifeline, Gibraltar och Bangalore

I jämförelse med de andra laguppställningarna i denna lista, är detta troligtvis den mest balanserade. Samtliga karaktärer har nämligen förmågan att på ett eller annat sätt försvara en lagkamrat under en kortare period. Lifeline har dessutom möjligheten att hjälpa en skadad kumpan.

Mirage, Bloodhound och Pathfinder

Genom att använda dig av denna laguppställning har du möjlighet att samla in så mycket information som möjligt om motståndarna, för att därigenom kunna fatta bättre beslut. Pathfinder kan använda sin Survey Beacon, Bloodhound kan se färska fotspår från motståndare samtidigt som Mirage kan dra nytta av sin Decoy.

Avslutningsvis

Där har du det – fem vinnande laguppställningar i det populära spelet Apex Legends. För att lära dig mer om detta spel, kan du med fördel läsa våra tidigare artiklar inom ämnet: