Watsson – den nya karaktären i Apex Legends

Likt andra Battle Royale-spel har Apex Legends kontinuerligt introducerat nya karaktärer. Den senaste karaktären heter Watsson och kommer att göra entré i samband med säsong två. Vi tänkte därför göra som vi har gjort med de tidigare karaktärerna – dela med oss av all information som du kan tänkas behöva om Watsson.

 

 

Watsson – information och egenskaper

 

Som tidigare nämnts är Watsson en helt ny karaktär som kommer att göra entré i samband med den andra säsongen av Apex Legends drar igång. Något som passande nog händer den 2 juli 2019. Innan vi har provat på att spela som Watsson, tänkte vi börja med att dela med oss av karaktärens grundläggande egenskaper som har bekräftats.

 

Vad som har bekräftats är att Watssons egenskaper kommer kretsa kring att elektrifiera sina fienden. Hennes taktiska egenskap innebär att hon kan skapa en elektrisk barriär som ger skydd åt henne och hennes lagkamrater. Den elektriska barriären sägs kunna göras väldigt stor, vilket innebär att den kan användas för att skapa en skyddad plats i hus eller liknande.

 

En annan spännande egenskap är Watssons ultimate, vilken kommer bestå av ett skyddssystem mot inkommande projektilattacker. Med andra ord en egenskap som kan ge skydd mot ultimata attacker från exempelvis Gibraltar.

 

Sist men inte minst har vi karaktärens passiva egenskap, vilken är minst sagt intressant. Hennes passiva egenskap påskyndar nämligen cooldown-tiden på den ultimata egenskaper. Eller rättare sagt; den återställer den direkt. Något som lämpar sig utmärkt ifall du hamnar i intensiva eldstrider.

När Watsson väl har introducerats kommer vi att komplettera med ytterligare information, samt tricks och tricks som du kan använda när du spelar som Watsson i Apex Legends.