Tjäna pengar på Twitch

Vad är Twitch? 

Innan vi berättar om hur du kan tjäna pengar på Twitch så tänkte vi börja med att reda ut vad det egentligen är. Twitch är en väldigt populär streamingtjänst där vem som helst kan livestreama sig själv och det man håller på med. På senaste åren har intresset för livestreamad e-sport ökat kraftigt på plattformen.

 

 

Hur kan man tjäna pengar på Twitch?

Men hur kan man då tjäna pengar på denna plattform? När du väl har börjat med din livestreaming så kan du dels få donationer av de som tittar på dig. Ett annat sätt är att gå med i Twtichs egna partnerprogram som dock ställer vissa krav på dig som streamer. Det finns exempelvis krav på antalet tittare, återkommande tittare och antal minuter streamade.

Ett annat sätt att tjäna pengar på Twitch är att välja en partner som oss på Ourplays. Vi är ett varumärke som kommer att vara det naturliga valet när det kommer till smarta och tidseffektiva investeringar, både för dig som influencer och bolag.

Vi är en partner som med enkelhet och professionellt agerande tar fram lönsamma kampanjer och agerar som trygg mellanhand mellan bolag och influencer. Ifall du är en streamer så hjälper vi dig alltså att komma i kontakt med företag som vill marknadsföra sig via dig och din livestream. En stor fördel med oss är att vi inte ställer några krav på dig som streamer.

 

Fördelar med ett företagssamarbete 

  • Du tjänar pengar genom att göra någonting som du tycker om och redan ägnar tid åt
  • Du behöver inte ha dåligt samvete när du spelar eftersom du tjänar pengar på det
  • Du kan enkelt tjäna pengar hemifrån

 

Som du märker är fördelarna med att ansluta sig till vårt nätverk många. Tveka därför inte på att kontakta oss på Ourplays om du vill komma igång och tjäna pengar på Twitch!

 

Kontakta oss