Ourplays pressrelease

Ourplays mot nya höjder!

Under det gångna året har Ourplays försökt hjälpa Sveriges streamers-community, genom att sammanföra streamers med företag som vill marknadsföra sig. Detta, hoppades vi, skulle ge fler streamers möjlighet att försörja sig på sin hobby, samtidigt som det skulle ge företag en möjlighet att visa upp sina produkter och tjänster till en bred publik. Tyvärr måste vi nu konstatera att intresset för denna affärsmodell är, minst sagt, svagt hos de flesta av de streamers vi varit i kontakt med. Då detta bristande intresse resulterar i sämre exponering, både för Ourplays och våra samarbetspartners, har vi nu fattat beslut om att den typ av avtal vi tidigare kunnat erbjuda Sveriges streamers, kommer inte längre vara tillgängliga.

Trots att våra samarbeten med streamers inte fallit ut så väl som vi skulle önskat, har varumärket Ourplays, samt övrig verksamhet, mottagits väldigt positivt på marknaden, vilket gör att vi kommer, även fortsättningsvis, kunna erbjuda samarbeten med människor som delar vår vision och brinner för Ourplays lika mycket som vi själva gör.

Framöver kommer vi koncentrera oss på det vi är bäst på, d.v.s alla typer av spel! Det kan vara allt ifrån Counter-Strike och Fortnite till nostalgispel och onlinecasinon. Ett antal ambassadörer kommer representera olika delar av spel-världen på Ourplays.com.

Vårt största fokus kommer framöver vara att skapa högklassigt content, kring ett så stort antal speltyper som möjligt, till våra besökare.

Välkommen till det nya Ourplays - All about games!