Lilmix vs brbdmalite

Karta: Nuke

I onsdagens match i Svenska Elitserien så mötte Lilmix laget från Kalmar, brbdmalite. Lilmix var hemmalaget i denna matchen så dem valde att börja på CT-sidan då den sidan är favoriten på nuke. Dem första 5 rundorna var jämna mellan lagen då varje gång någon förlorade så "force köpte" dem tillbaka för att försöka vinna rundan och det fungerade. Sedan därefter så började brbdmalite dra ifrån med några rundor då dem hade några snabba taktik rundor som tog Lilmix offguard och matchen började gå deras väg.

Matchens halvtid slutade 10-5 till brbdmalite, Lilmix lyckades  ta pistol rundan men förlade rundan direkt efter, sedan blev det som första halvan där man "force köpte" fram och tillbaka för att försöka vinna tillbaka men det slutade upp med att brbdmalite började dra iväg några rundor mot Lilmix.

Efter några viktiga individuella plays utav spelarna i Lilmix så började dem komma igång, det var väldigt många rundor som var nära men gick i deras förmån och matchen var nu jämn där det stog 12-12 men sedan så vann brbdmalite 2 rundor efter det och tog ledningen med 14-12. Rundan därefter så så lyckades Max "Quix" Lindkvist vinna rundan med en snabb 4k och brbdmalite ledde bara med en runda. Efter fler tighta rundor som kunde gått åt vilket håll som helst så lyckades Lilmix att vända dem sista rundorna och avsluta matchen med 16-14 och därmed ta en förstaplats ledning i Elitserie tabellen med 8-2.