Bli rik på internet

Bli en streamer 

Ett av sätten som du kan komma igång att tjäna pengar online via är att bli en streamer. Om du gillar att spela datorspel och strömma dessa på Twitch så har du redan kommit halvvägs. Men det som saknas är ett sponsorsamarbete.

De flesta av oss gillar idag att spela datorspel och troligtvis så ägnar du redan en hel del åt att spela och faktum är att du idag kan tjäna stora pengar på att liveströmma ditt spelande på en plattform som Twitch. Istället för att bara visa världen hur grym du är på spel; varför inte tjäna en hacka på köpet? Något du kan göra genom att ansluta dig till vårt nätverk!

 

Fördelar med att bli en streamer

  • Du kan enkelt och bekvämt tjäna pengar från ditt hem
  • Du kan tjäna pengar genom att göra något som du tycker är roligt – att spela datorspel
  • I och med marknaden växer så växer också möjligheterna att tjäna ännu mer pengar
  • Du kan få nya vänner över hela världen
  • Du kan välja när och hur ofta du ska streama

 

Bli en del av vårt nätverk

Genom att ansluta dig till vårt nätverk så kommer du enkelt i kontakt med företag som vill marknadsföra sig själva och deras produkter genom dig och din livestream. Vi hjälper alltså till att ta fram lönsamma kampanjer och fungerar även som en trygg mellanhand mellan bolag och influencer.

En annan fördel med att ansluta sig till vårt nätverk är att vi inte ställer några omsättningskrav på dig som streamer, vilket innebär att du kan vara redan etablerad eller också relativt ny inom området.

Som du märker så finns det stora möjligheter att bli rik på nätet. Tveka därför inte på att kontakta oss på Ourplays så hjälper vi dig att komma igång och tjäna pengar på internet redan idag!

 

Kontakta oss