Apex Legends tips & tricks – Pathfinder

Vi har tidigare delat med oss av tips och tricks som kan användas när du spelar som karaktärerna Gibraltar, Mirage, Lifeline, Bloodhound, Wraith och Caustic i Apex Legends. I denna artikel tänkte vi fortsätta på den inslagna vägen och dela med oss av tips och tricks som kan användas när du spelar som Pathfinder.

 

Hämta casinoerbjudanden

Pathfinder – information och egenskaper

För att göra dig bekant med denna hero, tänkte vi börja med att dela med oss av dess grundläggande egenskaper. Pathfinder har nämligen visat sig vara en populär karaktär, vilket troligtvis kan härledas till hans exceptionella rörlighet.

Till skillnad från karaktärer vars fokus ligger på offensiva attacker, kan Pathfinder inte skryta med några hårda slag. Istället har han en gripklo som alltid ligger nära till hands och som kan användas för att röra sig väldigt snabbt över banan.

När du spelar som Pathfinder kan du skjuta iväg gripklon på i princip vilken yta som helst, varpå du transporteras till denna plats blixtsnabbt. Man skulle kunna likna det med en linbana. Detta är också hans taktiska egenskap.

Även karaktärens ultimata egenskap kretsar kring hans gripklo. Den kallas för ”Zipline Gun” och medför egentligen samma sak som den taktiska egenskapen. Skillnaden är att gripklon nu kan skjutas betydligt längre samtidigt som linbanan kan användas av dina lagkamrater.

För att lära dig mer om Pathfinder, kan du med fördel kika in nedanstående trailer:

Fyra tips när du spelar som Pathfinder

1. Använd din gripklo för att överraska fienden – En stor fördel med Pathfinders gripklo är att den även kan användas på fienden. Skjut den direkt på en motståndare för att snabbt transporteras till denne eller gå baklänges medan du avfyrar den för att istället dra motståndaren till dig. Perfekt för att skapa ett överraskningsmoment eller eliminera en skadad fiende!

2. Hoppa av innan för att dra nytta av momentum – När du färdas på linbanan har du möjlighet att hoppa av när som helst. Ett bra tips är att hoppa av just innan dess slut för att därigenom dra nytta av farten som uppstått och därigenom kunna röra dig ännu snabbare. Något som kan vara fördelaktig om du exempelvis måste fly från en intensiv eldstrid.

3. Nyttja den korta cooldown-tiden – En del karaktärer har en väldigt lång cooldown på sina egenskaper. Det vill säga att de inte kan användas allt för ofta. Så är däremot inte fallet med Pathfinder. Gripklon har väldigt kort cooldown, vilket gör att den kan användas ofta. Var därför inte rädd för att använda den!

4. Skapa bakhåll med hjälp av gripklon – Ytterligare en stor fördel med Pathfinders gripklo, är att den kan användas för att överraska fienden i ett bakhåll. Leta efter avlägsna/svåråtkomliga platser som du eller dina lagkamrater kan nå med hjälp av gripklon. Vänta sedan in det perfekta läget att eliminera en eller flera motståndare.

Avslutningsvis

Där har du det – fyra tips och tricks som kan användas när du spelar som Pathfinder i Apex Legends. För att lära dig mer om detta spel, kan du med fördel kika in våra tidigare artiklar inom ämnet: